Tarief

Een sessie duurt een uur en kost 55 euro. Er kan afgesproken worden een sessie langer te laten duren, het bedrag wordt in verhouding verrekend.

Het bedrag wordt cash verrekend na de sessie (er is geen bancontact aanwezig). Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uren op voorhand geannuleerd of verplaatst worden. Zo niet, wordt er een vergoeding aangerekend.

Terugbetaling mutualiteiten

Sommige mutualiteiten doen een gedeeltelijke terugbetaling indien je therapie volgt bij een door hen erkend psychotherapeut. Ik ben erkend psychotherapeut bij de volgende mutualiteiten:

  • CM: jongeren met kinderbijslag = 50% terugbetaling/sessie, volwassenen = 10eur terugbetaling/sessie
  • Liberale Mutualiteit:  volwassenen = 10eur terugbetaling/sessie, jongeren = 20eur terugbetaling/sessie
  • De Voorzorg Antwerpen: jongeren tem 18j = 15eur terugbetaling/sessie, volwassenen = 10eur terugbetaling/sessie
  • De Voorzorg Limburg: jongeren  tot 18j = 50% terugbetaling/sessie
  • OZ: jongeren tot en met 18 jaar = 10eur terugbetaling/sessie
  • Partena: jongeren met kinderbijslag = 20eur terugbetaling/sessie

De meeste mutualiteiten doen een gedeeltelijke terugbetaling voor therapie aan kinderen/jongeren (met kinderbijslag), maar (nog) niet aan volwassenen. Wanneer je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming of een aanvullende verzekering hebt kunnen er andere tarieven van terugbetaling gelden. Kijk voor de meest recente info op de website van je mutualiteit. Je mag me ook steeds aangeven bij welke mutualiteit u bent, en dan kijk ik even mee.

Terugbetalingen andere diensten

Soms is er een financiële tussenkomst mogelijk via studentenvoorzieningen (Hogeschool / Universiteit) of (eerder zeldzaam) via uw werkgever of hospitalisatie- of groepsverzekering.