Contact

Het is zoals iedere kapitein weet:
een schip moet maar een paar graden van koers veranderen
en je komt in een andere haven.
(Adriaan van Dis)

Wens je bijkomende informatie? Mail me via marijke.bosmans@gmail.com of vul het contactformulier in [wegens wachtlijststop is aanmelden momenteel niet mogelijk, zie werkwijze voor suggesties betreft therapeuten] en ik zal je zo spoedig mogelijk de gewenste informatie bezorgen.

Wil je een afspraak maken*? Dan kan je onderstaand formulier invullen. [wegens wachtlijststop is aanmelden momenteel niet mogelijk, zie werkwijze voor suggesties betreft therapeuten] Een afspraak is zowel overdag als ’s avonds (langere wachttijd) mogelijk.

Ik reageer normaal gezien binnen 2 werkdagen. Indien je dan nog geen reactie hebt ontvangen, is er waarschijnlijk iets misgelopen met je aanvraag. Contacteer me dan best opnieuw.

Praktijk:
Boekweitstraat 33
2400 Mol
(Google Maps stuurt met een omweg, Waze doet het correct)
marijke.bosmans@gmail.com
Tel 0474/433943

Je kan je wagen voor het huis parkeren (steentjes), of op de oprit. De praktijk bevindt zich in het kleine gebouw links naast ons huis (de oprit volgen). Er is geen wachtruimte, dus je wacht best tot het afgesproken uur om er aan te bellen.

*om belangenvermenging te vermijden kunnen studenten die zolang ze studeren op hogeschool Thomas More niet begeleid worden in de praktijk omdat ik daar werk als psychologisch studentenbegeleider.

Top